Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Venligst læs vores FAQ før du sender en besked.

Levering

byCrowns.dk tilstræber at afsende ordrer indgået inden kl.12 samme dag, eller senest næstfølgende hverdag. Sker det mod forventning, at vi ikke kan indfri dette kontakter vi dig via email med en status på din ordre.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser varierer efter kundens valg og specificeres ved bestilling. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen, medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt os da via vores kontaktformular til højre eller chatten i højre hjørne

Der leveres varer alle ugens hverdage. Dine varer vil under normale omstændigheder blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Returnering

Varer købt på byCrowns.dk kan ombyttes og returneres hos byCrowns.dk.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen frem til varen er modtaget af byCrowns.dk. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 • Retur skal ske i vores originale emballager (æsker, kasser, poser mv.).
 • Returneringsomkostninger afhænger af hvad du ønsker at returnere. Ved køb for over 300,- tilbyder vi gratis forsendelse og returnerer du for et beløb der samlet overstiger 300,- tilbyder vi ligeledes at afholde omkostningerne for retur. Returnerer du beløb for under 300,- skal du selv afholde returomkostninger på 35,- som fratrækkes automatisk i din tilbagebetaling.
 • Ved returnering benyttes vedlagte returlabel og returblanket bedes udfyldt og vedlægges returneringen.
 • Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Du mister din fortrydelsesret og returneringsret helt eller delvist hvis:

 • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret
 • Du reelt har taget varen i brug
 • Varer, som i din besiddelse har pådraget slitage brug
 • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
 • Hvis vi vurderer, at varen lugter af røg eller vaskemiddel/parfume
Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved returnering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Aftaler indgået på offentlig auktion.
Materialer & vedligeholdelse

Produktpleje

Vi ønsker, at du kan beholde glæden ved dine produkter i mange år fremover. Derfor anbefaler vi, at du tager dine smykker af om natten og når du går i bad, og at du undgår brugen af kemikalier, cremer og parfume på dine smykker.

Opbevar altid dine smykker i original emballage, når du ikke bærer dem.

Du vil opleve længere levetid for dine smykker, da glans og finish bevares.

Materialer

Vores materialer varierer fra smykke til smykke og kan f.eks. indebære læder, sølv, rustfrit stål og guld – og er angivet ved de relaterede beskrivelser. Vores beskrivelser af vores produkters effekt beror ikke på videnskabelige beviser, men udelukkende på antagelser. Vi skifter løbende vores sortiment, så hold dig opdateret ved produktets individuelle beskrivelse.

Der er ikke nikkel i vores smykker og vi kvalitets tester løbende vores sortiment.

Størrelsesguide

Den perfekte størrelse på dit smykke er meget individuelt, men vi forsøger her at guide dig nærmere til netop dine præferencer.

Halskæder

Vores halskæder varierer i størrelse. Derfor har vi forsøgt at lave en guide, der kan inspirere til at finde din ønskede størrelse. Chokers i vores sortiment er one size smykker, men kan ofte justeres bagtil.

En halskæde på ca. 42 cm eller mindre kan betragtes som en choker, der sidder tæt omkring halsen. Choker halskæder passer godt til tøj med en høj halslinje. 

45 cm er “almindelig” i størrelsen for halskæder til kvinder. Den vil placere sig under halslinjen og følge kravebenene. Denne længde er populær med tilføjelse af vedhæng.

50 cm vil falde lige under kravebenene. En halskæde med denne længde er perfekt for en lavere halslinje eller hvis du f.eks. bærer en turtleneck eller højhalset bluse.

53 cm halskæde falder midt på eller lige under halslinjen.

60 cm falder under halslinjen og lige over brystet.

80 cm falder under halslinjen og midt eller lige under brystet.

85 cm halskæde falder under halslinjen og under brystet. Denne halskædes længde kan nemt anvendes uden vedhæng eller sammen med choker eller en kortere halskæde for at få en dobbelt style-effekt.

90 cm eller længere hænger ned til midt på maven og kan nemt anvendes sammen med kortere kæder.

Ringe

Flere af vores ringe er one size hvilket angives under produktinformationen.

Du kan hjemmefra nemt måle din ringstørrelse med et målebånd. For at måle skal du blot placere eller målebåndet omkring fingeren, hvor du vil placere ringen. Herefter kan du i vores tabel-guide få en indikation til din ideelle ringstørrelse.

Det kan have stor betydning hvis du har enten kolde eller varme fingre, hvorfor vores tabel er vejledende.

Hvis du er i tvivl, så fang os på chatten, så vi kan guide dig.

Send os en email