Størrelsesguide

Guide

Den perfekte størrelse på dit smykke er meget individuelt, men vi forsøger her at guide dig nærmere til netop dine præferencer.

Halskæder

Vores halskæder varierer i størrelse. Derfor har vi forsøgt at lave en guide, der kan inspirere til at finde din ønskede størrelse. Chokers i vores sortiment er one size smykker, men kan ofte justeres bagtil.

En halskæde på ca. 42 cm eller mindre kan betragtes som en choker, der sidder tæt omkring halsen. Choker halskæder passer godt til tøj med en høj halslinje. 

45 cm er “almindelig” i størrelsen for halskæder til kvinder. Den vil placere sig under halslinjen og følge kravebenene. Denne længde er populær med tilføjelse af vedhæng.

50 cm vil falde lige under kravebenene. En halskæde med denne længde er perfekt for en lavere halslinje eller hvis du f.eks. bærer en turtleneck eller højhalset bluse.

53 cm halskæde falder midt på eller lige under halslinjen.

60 cm falder under halslinjen og lige over brystet.

80 cm falder under halslinjen og midt eller lige under brystet.

85 cm halskæde falder under halslinjen og under brystet. Denne halskædes længde kan nemt anvendes uden vedhæng eller sammen med choker eller en kortere halskæde for at få en dobbelt style-effekt.

90 cm eller længere hænger ned til midt på maven og kan nemt anvendes sammen med kortere kæder.

Ringe

Flere af vores ringe er one size hvilket angives under produktinformationen.

Du kan hjemmefra nemt måle din ringstørrelse med et målebånd. For at måle skal du blot placere eller målebåndet omkring fingeren, hvor du vil placere ringen. Herefter kan du i vores tabel-guide få en indikation til din ideelle ringstørrelse.

Det kan have stor betydning hvis du har enten kolde eller varme fingre, hvorfor vores tabel er vejledende.

Hvis du er i tvivl, så fang os på chatten, så vi kan guide dig.