Vores historie

byCrowns historie

Vores historie inspireres af kundernes historier

byCrowns er et dansk etableret brand med fokus på kundernes præferencer. Vi er et team med passion og vi ønsker at give vores kunder oplevelser og følelser gennem vores produkter og give en upåklagelig kundeservice. Det er vores ambition, at vores smykker og indpakning skal give kunderne en tidsløs og luksuriøs historie, som kan fortælles og give minder for livet.

Pionerer og passionister

Historien bag byCrowns beror på både iværksætteri og en passion for smykker. byCrowns er en forholdsvis nyetableret virksomhed skabt af 3 grundlæggere og har på nuværende tidspunkt fokus på onlinehandel. Ved inspiration fra kundernes efterspørgsel og tidens trends etablerer og indhenter vi vores smykker gennem vores samarbejdspartnere og sammensætter dem til attraktive kollektioner, der skal give vores kunder glæde, som kan følge dem på deres vej og styrke livsglæden.

Mere end et navn

byCowns Jewelry er et brand, hvor vores intention er at give kunderne en god oplevelse. Uanset om vores kunder ønsker selvforkælelse, give en gave og dermed et minde til familiemedlemmet, konfirmanden, veninden osv..